Τα πιο παράξενα, τα πιο ασυνήθιστα, τα πιο αλλόκοτα, τα πιο εκνευριστικά
πράγματα που μας έχουν συμβεί!


Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Atomic Fallout: Το burger… δυναμίτης!

Το Atomic Fallout είναι ένα σούπερ πικάντικο burger με μπιφτέκι, καθώς παρασκευάζεται από δύο από τα πιο καυτά είδη τσίλι στον κόσμο, καταγράφοντας 1 εκατομμύριο μονάδες στην κλίμακα Scoville. Αυτοί που θέλουν ή σκοπεύουν να δοκιμάσουν, πρέπει να υπογράψουν μια υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνουν τις ευθύνες, να είναι πάνω από 18 ετών και να φοράνε απαραίτητα γάντια κατά τη στιγμή που αποφασίζουν να το φάνε! Διαφορετικά...τα αποτελέσματα είναι λίγο πολύ γνωστά!


Και το μέγεθος του burger είναι τόσο τρομακτικό όσο και η πικάντικη γεύση του! Με το γνωστό μας ψωμάκι να αντικαθίστανται από δύο κομμάτια καυτερής πίτσας, ενώ το γεύμα συνοδεύεται με επιπλέον πικάντικες πατάτες!

Ο σεφ James Reilly από το Μπρίστολ, δημιουργός αυτού του πικάντικου burger, δηλώνει πως δεν είναι έτοιμος να δοκιμάσει ακόμα, την ώρα μάλιστα που προσθέτει επιπλέον μπαχαρικά και καυτερή σάλτσα στο παρασκεύασμά του!.

Όσοι προσπάθησαν μέχρι στιγμής να δοκιμάσουν, έφτασαν το πολύ μέχρι τη μέση. «Η εμεπιρία είναι μοναδική και ομολογώ πως δεν είναι καν εύκολο να το πλησιάσεις. Οι καυτερές… αναθυμιάσεις προδιαθέτουν τον πελάτη για το τι θα ακολουθήσει στον ουρανίσκο μετά την πρώτη μπουκιά. Μέχρι στιγμής καμιά 500αριά άτομα θεώρησαν εαυτούς ικανούς να δοκιμάσουν και την… πάτησαν!», λέει ο σεφ με χαρά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου