Τα πιο παράξενα, τα πιο ασυνήθιστα, τα πιο αλλόκοτα, τα πιο εκνευριστικά
πράγματα που μας έχουν συμβεί!


Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Τα πιο εκνευριστικά που μπορούν να σου συμβούν!

Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά και μας εκνευρίζουν... Πράγματα που δεν τα λέμε σε κανέναν, που τα ξεχνάμε μετά από λίγο αλλά βρίσκονται καλά φυλαγμένα στο υποσυνείδητό μας, μέχρι να μας ξανασυμβούν και να πούμε... "Όχι πάλι"!

Ίσως να πιστεύουμε βαθιά μέσα μας ότι μόνο σε μας γίνεται αυτό...
Μήπως να το ξανασκεφτόμασταν;

Ορίστε μερικά παραδείγματα από αυτά τα μικρά καθημερινά γεγονότα, που σε όλους μας ανεξαιρέτως έχουνε συμβεί...

Γεγονός Νούμερο 1 --  Το στενό ποτήρι

Τι χειρότερο για κάποιον που θέλει να φάει το πρωινό του, τα ζεστά κουλουράκια που μόλις βγήκαν από τον φούρνο αλλά...ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ να τα βουτήξεις!
Γεγονός Νούμερο 2 -- Το δαιμονικό καλώδιο

Τόσο βολικές και διασκεδαστικές οι καρέκλες με τα ροδάκια... Γιατί όμως κανείς δεν σκέφτηκε ότι δεν συνδυάζονται τόσο καλά με τα καλώδια!Γεγονός Νούμερο 3 -- Το χάρτινο γάλα


Πόσοι από εμάς το επιχειρήσαμε...αλλά χωρίς αποτέλεσμα; Όσο και να προσπαθείς, θα καταλήξεις να το ανοίξεις είτε με ψαλίδι είτε με μαχαίρι!


Γεγονός Νούμερο 4 -- Η οδοντόκρεμαΝα βιάζεσαι να φύγεις για τη δουλεία, να θες να έχεις δροσερή αναπνοή για το πρώτο σου ραντεβού... και η οδοντόκρεμα να μην θέλει να βγάλει ούτε την τελευταία της σταγόνα!


Γεγονός Νούμερο 5 -- Το κανάλι τα 'φτυσε

Στην αγαπημένη σκηνή της ταινίας σου, στο πιο αγχωτικό κομμάτι της σειράς που παρακολουθείς, εκεί που θα δεις αν ο πρωταγωνιστής ζει η πέθανε...τσουπ, το σήμα της τηλεόρασής σου χαλάει και το μόνο που βλέπεις είναι άσπρα και μαύρα χιόνια!Γεγονός Νούμερο 6 -- Ποιος αναπτήρας;

Και σε ποιον δεν έχει συμβεί να θέλει απεγνωσμένα έναν αναπτήρα,
και εκεί που ήταν πάντα μέσα στην τσέπη του, ξαφνικά, να εξαφανίζεται!Γεγονός Νούμερο 7 -- Σήμα καμπάνα;

Να θες να μιλήσεις για κάτι επείγον! Να θες να ειδοποιήσεις τον φίλο σου που έστησες να σε περιμένει για άλλα δέκα λεπτά...και το μόνο που βλέπεις είναι "Χωρίς Δίκτυο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου