Τα πιο παράξενα, τα πιο ασυνήθιστα, τα πιο αλλόκοτα, τα πιο εκνευριστικά
πράγματα που μας έχουν συμβεί!


Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Οι 57 πιο περίεργες φωτογραφίες...από το google earth!

Όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει το google earth... Είτε κάποια στιγμή που θέλαμε να βρούμε μία διεύθυνση, είτε όταν θέλαμε να δούμε πως φαίνεται το σπίτι μας από ψηλά, είτε ακόμα και όταν θέλαμε να ταξιδέψουμε (εικονικά) σε μέρη που μάλλον ποτέ δεν θα καταφέρουμε να πάμε!

Το καλό με αυτό όμως είναι, ότι στο google earth, μπορείς να βρεις τοπία και πράγματα, ανεξήγητα, παράξενα και μυστήρια! Από την άλλη με τη χρήση των google maps, μπορείς να δεις ότι πιο ασυνήθιστο μπορεί να υπάρξει σε δρόμους και στενά, σε ολόκληρο τον κόσμο!

Προσωπικά (για να μην παινεύομαι κιόλας), δεν βρήκα κάτι περίεργο ψάχνοντας αρκετές ώρες στο internet...Άλλοι βέβαια, μάλλον πιο προσεκτικοί ή περίεργοι, τα κατάφεραν για εμάς! Συγκέντρωσα λοιπόν τις 57 πιο παράξενες φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί ποτέ από το google earth και το google maps, και τις μοιράζομαι εδώ με σας! Ακολουθεί μια πολύυυ μεγάλη λίστα!


Καλή απόλαυση... Εγώ πάντως, έμεινα με το στόμα ανοιχτό!Ένα μυστηριώδες πλοίο, χαμένο στα ανοιχτά του ωκεανού!Παράνομο παρκάρισμα αεροπλάνου!Η βάση του αμερικανικού ναυτικού στο σχήμα της σβάστικας στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ


Το αυτοκίνητο του Spiderman, δεν εξηγείται αλλιώς!Ένα πέτρινο ξαπλωμένο άγαλμα, μας χαιρετάει!Το «Φαινόμενο Escher» ή «Google Escher Effect» στο κέντρο της πόλης του Χιούστον. Κάποιοι ουρανοξύστες μοιάζουν να γέρνουν.


Μια μεγάλη τρύπα με graffiti!Άραγε, προς τα που δείχνει αυτό το βέλος;Ο Δον Κιχώτης;Προφανώς θα φοράει μάσκα... ή μήπως όχι;Για που το βαλε η γιαγιά;


Βρέθηκε μια μαύρη τρύπα!Ενας κήπος για τα 200οστα γενέθλια του BrunelΓιγαντιαίος λαγός, στη μέση του πουθενά!Ποιος είχε την όρεξη να το φτιάξει όλο αυτό;Από τα γνωστότερα έργα του Da Vinci, σε μεγέθυνση!Μυστήριο πρόσωπο!Μία από τα ίδια...Ο Firefox είναι παντού!Ιπτάμενο αυτοκίνητο...η καλύτερα παιχνίδι των σκιών!Τι να έκανε ο άνθρωπος, άμα ήταν ανάγκη!Δαχτυλικό αποτύπωμα, κάποιου γίγαντα(;)Ο ίδιο γίγαντας, τώρα κάνει το μπάνιο του!Έχει κάποιο αεροδρόμιο εκεί κοντά;Όποιος το έκανε, πρέπει να ήταν πολύ θυμωμένος!Παρέα από ιπποπόταμους...κάνουν το μπάνιο τους!Ο Mickey Mouse, έχει την δική του λίμνη!Κάτι σαν υπόγεια έκρηξη...Δοκιμές πυραύλων μήπως(;)Αντηλιακό βάλατε;Το φαινόμενο που είδαμε και παραπάνω...Για που το 'βαλε;Η αστυνομία στα καθήκοντα της!Αγανακτισμένος πολίτης!Ελπίζω το όπλο να είναι ψεύτικο!Star Wars...επί γης!Το παράξενο είναι το που είναι αραγμένο ή το ουράνιο τόξο; Δεν ξέρω!Κρυφτό;Πρέπει να του αρέσουν πολύ οι κιθάρες του ιδιοκτήτη της έπαυλης!Και αυτό ελπίζω να είναι ψεύτικο!Οι ουρανοξύστες θα γκρεμιστούν σε λίγο!Ερωτευμένος Σαίξπηρ...Η λίμνη από αίμα στο Ιράκ...
Το πιθανότερο λένε, πως το χρώμα της οφείλεται σε μόλυνση στα νερά!Ο παππούς από τα KFC!Γιγαντιαία σαύρα...Το νησί των ερωτευμένων!Τι σκεφτόταν όποιος το φτιαξε;Να τος και ο pac-man!Η Coca-Cola, συντροφιά σε όλα!Μια εκπληκτική φωτογραφία από το Dubai!Την πέτυχε η κάμερα πάνω στη στιγμή!Κάτι επίκαιρο...Βρέθηκε ο Άγιος Βασίλης!Και από κάτω του ένας δαίμονας (!)Οι Αιγύπτιοι, πάντα λέγαν ότι ήταν χρόνια μπροστά! Μέχρι και ακουστικά είχαν!Ανεξήγητο αυτό...Το γνωστό παιχνίδι...Βρες τον Waldo, τώρα και στο google earth!Γιατί τον αφήσανε μόνο του;Τον παντρεύτηκε τελικά; Ίσως το δούμε σε καμία άλλη φωτογραφία...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου